fiesta fitnes misija pokretom do cilja


Fiesta Fitnes putovanje je započeto 2009. godine, iz želje za nečim drugačijim od uobičajenog fitnes kluba. Fiesta studio nudi svež i inovativan pristup fitnesu. Primarni fokus je na zabavnom i održivom pokretu, sa manjim naglaskom na vežbe koje se ponavljaju u teretani.

Nudimo iskustvo i stručnost u radu sa klijentima. Nudimo pristup zasnovan na rezultatima. Ponosni smo na ostvarene ciljeve naših klijenata u prethodnih 10 godina, od kada smo otvorili vrata našeg studija.


Znamo kako da pomognemo ljudima koji žele da žive aktivno, a imaju zdravstvene probleme ili ograničene sposobnosti za vežbanje. Nudimo im podršku, razumevanje, stručne smernice i potrebne informacije.

– Vaša Fiesta

trening prilagođen vama vi ste u našem fokusu


Sigurni smo da ste nekada doživeli da trenirate sami; u teretani ili napolju i da brzo izgubite entuzijazam; da ste odlazili na grupne programe a da su rezultati izostali; da vam nedostaju sredstva (kao većini ljudi) za personalni trening i da Vam niko od trenera ne posvećuje pažnju i ne uzima u obzir vaše ciljeve, mogućnosti i potrebe. I onda se sve svodi na vaše nezadovoljstvo zbog neadekvatnih rezultata.

Grupni vođeni trening od 6 vežbača rešava Vaš problem. Prilagođen je svakom članu grupe i obavlja se pod konstantnim nadzorom trenera. Svako radi za sebe, svoj deo treninga, a opet svi rade zajedno.


Grupa inspiriše, motiviše da istrajete na putu do vašeg cilja!

Fiesta mix trening

Trening u trajanju od 60 minuta sastoji se iz širokog spektra raznolikih vežbi za jačanje celog tela. Zastupljene su vežbe sa različitim rekvizitima ( palice, lopte, šipke, elastične gume, bučice i dr.), zatim vežbe sa sopstvenim telom i tegovima, korektivna gimnastika, a uključene su i kardio sprave ( brzo hodanje, trčanje, vožnja bicikla, skijanje i dr.). Trening se uglavnom odvija u zoni umerenog pulsa što u isto vreme prija vežbačima, a idealna je zona za topljenje masnih naslaga i smanjenje viška kilograma.

Znamo kako da inspirišemo ljude kojima je dosadno da stalno rade iste vežbe u teretani!
– Vaša FiestaFIESTA JUMP trening

Vrsta fitness treninga na specijalno napravljenoj trambolini, kod kog se kombinuju brzi i spori skokovi, dinamični sprint i elemenati snage u kombinaciji sa elemenatima balansiranja, predstavljaju savršen kardio trening. Zahvaljujući kombinaciji zabavnih vežbi, motivišuće muzike i specifičnih pokreta, dolazi do infuzije endorfina, koji doprinisi stvaranju osećanja sreće. Ova vrsta fitnes aktivnosti ima povoljan uticaj na kardiovaskularni sistem, povećava kapacitet pluća i ukupnu izdržljivost. Takođe, podržava brzo sagorevanje masti, odnosno povoljan je za gubitak težine. Pogodan je za svakoga – godine, konstitucija i forma nisu važni, a koraci i koreografije se lako uče.


pilates trening

″Pilates je sistem vežbi za dušu i telo″ – Džozef Pilates

Pilates formira telo na potpuno drugačiji način i idealan je za one koji ne vole da skaču ili trče, a žele pokretljivost čitavog tela. Sastoji se iz laganih i opuštajućih pokreta, bez agresivnih i napornih vežbi a podstiču gipkost i izdržljivost, razvija specifičnu snagu kao i fleksibilnost mišića i zglobova, čime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Pravilno disanje je od suštinske važnosti i pomaže pri efikasnosti izvršenju pokreta.
psihološka podrška

Psihološke radionice održavaju se jednom mesečno. Bave se konkretnim temama, kao što su zaljubljenost, stres, problemi roditeljstva, panika, strah od javnog nastupa, veštine komunikacije, i dr. U zavisnosti od očekivanja i potreba, radionice ili individualni rad sa psihoterapeutom, mogu biti dobar način za lično usavršavanje, rast i razvoj, kao i sticanje novih veština i znanja o sebi i ljudima oko sebe. Radionice ili individualni rad svakako će vam pomoći da postanete samopouzdaniji i opušteniji.

Za nas je zajednički odlazak u pozorište, na izlet, more, planinarenje takođe važan deo zdravog i kvalitetnog života.
– Vaša Fiesta


Stručni tim Mi smo tu zbog Vas

Nataša Andrevski

Menadžer studija
Fitness i pilates trener

Nataša Andrevski

 

Više o meni

Čedica Veljić

Fitness, pilates i aerobik trener

Čedica Veljić

 

Više o meni


Dušan Durman

Fitness i pilates trener

Dušan Durman

 

Više o meni

Zdenka Radojković

Psihoterapeut

Zdenka Radojković

 

Više o meni

Kristina Kostovski

Nutricionista

Kristina Kostovski

 

Više o meni