fiesta fitnes misija pokretom do cilja


Fiesta Fitnes putovanje je započeto 2009. godine, iz želje za nečim drugačijim od uobičajenog fitnes kluba. Fiesta studio nudi svež i inovativan pristup fitnesu. Primarni fokus je na zabavnom i održivom pokretu, sa manjim naglaskom na vežbe koje se ponavljaju u teretani.

Nudimo iskustvo i stručnost u radu sa klijentima. Nudimo pristup zasnovan na rezultatima. Ponosni smo na ostvarene ciljeve naših klijenata u prethodnih 10 godina, od kada smo otvorili vrata našeg studija.


Znamo kako da pomognemo ljudima koji žele da žive aktivno, a imaju zdravstvene probleme ili ograničene sposobnosti za vežbanje. Nudimo im podršku, razumevanje, stručne smernice i potrebne informacije.
- Vaša Fiesta

trening prilagođen vama vi ste u našem fokusu


Fiesta nudi online programe za klijente širom sveta. Namenjeni su ljudima različitog mentalnog i fizičkog stanja. Od treninga za potpune početnike do treninga za iskusne rekreativce.

Program online treninga sastavljaju naši iskusni treneri. Treninzi se održavaju uživo, putem aplikacije Zoom, tako da je moguća interakcija sa trenerom i svima koji se uključe u toku treninga.

Takođe u ponudi imamo i izradu online treninga za samostalno vežbanje u teretani, na otvorenom ili kod kuće kao i izradu plana ishrane


Uključite online treninge u svoju svakodnevnu rutinu!

Fiesta full body fitness

Trening u trajanju od 60 minuta sastoji se iz širokog spektra raznolikih vežbi za jačanje celog tela. Zastupljene su vežbe sa različitim rekvizitima ( palice, lopte, šipke, elastične gume, bučice i dr.), zatim vežbe sa sopstvenim telom i tegovima, korektivna gimnastika, a uključene su i kardio sprave ( brzo hodanje, trčanje, vožnja bicikla, skijanje i dr.). Trening se uglavnom odvija u zoni umerenog pulsa što u isto vreme prija vežbačima, a idealna je zona za topljenje masnih naslaga i smanjenje viška kilograma.

Znamo kako da inspirišemo ljude kojima je dosadno da stalno rade iste vežbe u teretani!
- Vaša Fiesta


psihološka podrška

Psihološke radionice održavaju se jednom mesečno. Bave se konkretnim temama, kao što su zaljubljenost, stres, problemi roditeljstva, panika, strah od javnog nastupa, veštine komunikacije, i dr. U zavisnosti od očekivanja i potreba, radionice ili individualni rad sa psihoterapeutom, mogu biti dobar način za lično usavršavanje, rast i razvoj, kao i sticanje novih veština i znanja o sebi i ljudima oko sebe. Radionice ili individualni rad svakako će vam pomoći da postanete samopouzdaniji i opušteniji.

Za nas je zajednički odlazak u pozorište, na izlet, more, planinarenje takođe važan deo zdravog i kvalitetnog života.
- Vaša FiestaStručni tim Mi smo tu zbog Vas

Nataša Andrevski

Menadžer studija
Fitness trener

Nataša Andrevski

 

Više o meni

Gligor Škrpan

Fitness trener

Gligor Škrpan

 

Više o meni

Zdenka Radojković

Psihoterapeut

Zdenka Radojković

 

Više o meni

Kristina Kostovski

Nutricionista

Kristina Kostovski

 

Više o meni