VI STE U NAŠEM FOKUSU

VOĐENI TRENING

  • Sigurni smo da ste nekada doživeli da trenirate sami u teretani ili napolju i da brzo izgubite entuzijazam.
  • Da ste odlazili na grupne programe a da su rezultati izostali.
  • Da vam nedostaju sredstva (kao većini ljudi) za personalni trening.
  • Da Vam niko od trenera nije posvećivao pažnju i nije uzimaou obzir Vaše ciljeve, mogućnosti i potrebe.

I onda se sve svodi na Vaše nezadovoljstvo zbog neadekvatnih rezultata.

Vođeni trening od 6 vežbača rešava Vaš problem. Prilagođen je svakom članu grupe i obavlja se pod konstantnim nadzorom trenera. Svako radi za sebe, svoj deo treninga, a opet svi rade zajedno.

INDIVIDUALNI TRENING

Rad “ jedan na jedan”  je koncept za najbolje rezultate. Individualni rad može biti u varijanti rekreacije, korekcije, redukcije, kondicije. Trener  prati napredak i sprovodi celokupan trenažni proces.

Prednost individualnog treninga u odnosu na ostale programe je izrada ličnog plana treninga, izrada individualnog plana ishrane i samim tim brže dostizanje definisanog cilja.

ONLINE TRENING

Fiesta nudi online programe za klijente širom sveta. Namenjeni su ljudima različitog mentalnog i fizičkog stanja. Od treninga za potpune početnike do treninga za iskusne rekreativce.

Program online treninga sastavljaju naši iskusni treneri. Treninzi se održavaju uživo, putem aplikacije Zoom, tako da je moguća interakcija sa trenerom i svima koji se uključe u toku treninga.

Takođe u ponudi imamo i izradu online treninga za samostalno vežbanje u teretani, na otvorenom ili kod kuće kao i izradu plana ishrane.

fiesta-fitnes-pancevo-natasa-trening-vezbanje-mrsavljenje-misici-bol-u-ledima-teretana-vacum-slim-personalni-plan-ishrane-individualni-zdrava-hrana-fit-body-pass (6)

FIESTA FULL BODY FITNESS

fiesta-fitnes-pancevo-natasa-trening-vezbanje-mrsavljenje-misici-bol-u-ledima-teretana-vacum-slim-personalni-plan-ishrane-individualni-zdrava-hrana-fit-body-pass

Trening u trajanju od 60 minuta sastoji se iz širokog spektra raznolikih vežbi za jačanje celog tela.

Zastupljene su vežbe sa različitim rekvizitima ( palice, lopte, šipke, elastične gume, bučice i dr.), zatim vežbe sa sopstvenim telom i tegovima, korektivna gimnastika, a uključene su i kardio sprave ( brzo hodanje, trčanje, vožnja bicikla, skijanje i dr.).

Trening se uglavnom odvija u zoni umerenog pulsa što u isto vreme prija vežbačima, a idealna je zona za topljenje masnih naslaga i smanjenje viška kilograma.

Znamo kako da inspirišemo ljude kojima je dosadno da stalno rade iste vežbe u teretani!