CERAGEM TRETMANI

Ceragem toplotni tretman ima 5 prirodnih metoda delovanja

MASAŽA

Masažom otkanjamo bol, poboljšavamo pokretljivost mišića čime oni postaju elastični, funkcionalniji i oslobađa se pritisak sa kičmenog stuba na mišiće i oni preuzimaju težinu tereta.

AKUPRESURA

Akupresura je metoda tradicionalne medicine i njom se vrši deblokada naše životne energije. Na našem telu postoji 365 akupresurnih tačaka koje grade čak 12 energetskih kanala. CERAGEM aparatima delujemo na 5 energetskih kanala koji se nalaze na našim leđima. Pomeranjem projektora duž kičmenog stuba tj. energetskih kanala, vršimo deblokadu koja nam je potrebna za fizički i umni rad.
Efekti akupresure su deblokada životne energije, veća životna snaga i bolje stanje organizma.

TOPLOTA

Od 30-60 stepeni
Za decu 40-45 stepeni, a za odrasle 50-60 stepeni. Toplotom poboljšavamo cirkulaciju, ubrzavamo detoksikaciju, smanjujemo bol i jačamo imunitet.

KIROPRAKTIKA

Nauka o položaju kostiju u telu.
Kiropraktičari nameštaju kosti na ‘hladno’ pa je bol veći prilikom tretmana, a CERAGEM aparati rade sa toplotom pa je bol tokom tretmana manji.
Efekti kiropraktike su oslobađanje nerava od pritiska, umanjenje bola, poboljšanje funkcije nerava i organa i poboljšanje opšteg stanje organizma.

DUGI INFRACRVENI ZRACI

Deo su sunčevog spektra, biogeni su zraci, deluju na naš organizam i stimulišu rast i razvoj ćelija (regenerišu tkiva), pomažu razgradnju štetnih materija u našem organizmu, pospešuju metabolizam, povećava se nivo kiseonika, pospešuju lučenje endorfina, prijaju našim kostima tako što ih jačaju.