POKRETOM DO CILJA

Fiesta Fitnes putovanje počelo je 2009. godine, iz želje za nečim drugačijim od uobičajenog fitnes kluba.

Fiesta studio nudi svež i inovativan pristup fitnesu. Primarni fokus je na zabavnom i održivom pokretu, sa manjim naglaskom na vežbe koje se ponavljaju u teretani.

Nudimo iskustvo i stručnost u radu sa klijentima. Nudimo pristup zasnovan na rezultatima. Ponosni smo na ostvarene ciljeve naših klijenata u prethodnih 15 godina, od kada smo otvorili vrata našeg studija.

Fiesta se nalazi na 150m2  i u svojoj ponudi ima traku za trčanje, speener, noordijsko skijanje, ripstole, palice, šipke, tegiće, različite trenažne gume, pilates lopte, kros mašinu, i još mnogo drugih rekvizita.

Zastupljene su vežbe sa različitim rekvizitima (palice, lopte, šipke, elastične gume, bučice i dr.), zatim vežbe sa sopstvenim telom i tegovima, korektivna gimnastika, a uključene su i kardio sprave (brzo hodanje, trčanje, vožnja bicikla, skijanje i dr.)

Trening se uglavnom odvija u zoni umerenog pulsa što u isto vreme prija vežbačima, a idealna je zona za topljenje masnih naslaga i smanjenje viška kilograma.

Suština i poenta vežbanja u Fiesti je da se prevashodno ojača celo telo pa da se postignu željeni rezultati koji su u skladu sa željama vežbača.

Termini treninga  se odvijaju u odnosu na same potrebe klijenata a to je i mogućnost promene smene treninga u odnosu na smenski rad.

Osim rekreativaca rad se odvija i sa sportistima kojima je potrebno poboljšanje određenih funkcionalnih karakteristika kako bi bili napredniji u svom izabranom sportu ili sa spotistima kojima je nakon neke povrede i rehabilitacije potreban  trening za povratak u svoj sport.

Znamo kako da pomognemo ljudima koji žele da žive aktivno, a imaju zdravstvene probleme ili ograničene sposobnosti za vežbanje.


Nudimo im podršku, razumevanje, stručne smernice i potrebne informacije.

– Vaša Fiesta

SVAKI TRENING JE PRILAGOĐEN VAMA

VI STE U NAŠEM FOKUSU

fiesta-fitnes-pancevo-natasa-trening-vezbanje-mrsavljenje-misici-bol-u-ledima-teretana-vacum-slim-personalni-plan-ishrane-individualni-zdrava-hrana-fit-pass (2)
VOĐENJI TRENING
fiesta-fitnes-pancevo-natasa-trening-vezbanje-mrsavljenje-misici-bol-u-ledima-teretana-vacum-slim-personalni-plan-ishrane-individualni-zdrava-hrana-fit-body (2)
INDIVIDUALNI TRENING
fiesta-fitnes-pancevo-natasa-trening-vezbanje-mrsavljenje-misici-bol-u-ledima-teretana-vacum-slim-personalni-plan-ishrane-individualni-zdrava-hrana-fit-body-pass (6)
ONLINE TRENING

PODRŠKA JE DEO USPEHA

PSIHOLOŠKA PODRŠKA

Psihološke radionice održavaju se jednom mesečno. Bave se konkretnim temama, kao što su zaljubljenost, stres, problemi roditeljstva, panika, strah od javnog nastupa, veštine komunikacije, i dr.

U zavisnosti od očekivanja i potreba, radionice ili individualni rad sa psihoterapeutom, mogu biti dobar način za lično usavršavanje, rast i razvoj, kao i sticanje novih veština i znanja o sebi i ljudima oko sebe.

Radionice ili individualni rad svakako će Vam pomoći da postanete samopouzdaniji i opušteniji.

Za nas je zajednički odlazak u pozorište, na izlet, more, planinarenje takođe važan deo zdravog i kvalitetnog života.
– Vaša Fiesta

NAŠ STRUČNI TIM

MI SMO TU ZBOG VAS

NATAŠA ANDREVSKI
vlasnik fitnes studia Fiesta

Moj zadatak je da ukažem vežbačima na njihove mogućnosti i sposobnosti i po potrebi na slabosti, kao i da uvek postoji način kako neka vežba može da se prilagodi i savlada ličnim tempom i prema ličnim sposobnostima i mogućnostima.

ČEDICA VELJIĆ
fitnes trener

MARKO KUKIĆ
fitnes trener

IVANA BUGARSKI KEBIĆ
maser-terapeut

KRISTINA KOTOVSKI
nutricionista

MAGDALENA NIKOLIĆ
dr opšte medicine

Svaka vežba, svaki trening je  prilagođen Vama i Vašem trenutnom bioritmu, navikama, obavezama i potrebama.