Baš SADA!  I baš uvek.

Najbolji način da iskoristite svaki letnji trenutak je da osigurate dobar osećaj -spolja i iznutra- pre nego što topliji dani dođu.

Ako pripreme ostavite za dva meseca pred leto, logično je da će vam teško pasti. Pogotovo ako imate višak kilograma! Previše gladovanja, previše vežbanja, previše svega a  premalo rezultata.

A leto se brzo bliži!  Mogućnost da se sakrijete ispod nekoliko slojeva odeće brzo nestaje.

 

Piše: Nataša Andrevski, fitness  trener i menadžer Fieste

 

Dok gurate kapute, jakne, džempere, šalove, kape natrag u ormar i odlažete ih na neko vreme, dok zaranjate u prolećnu garderobu, da li bacate oprezan pogled na sebe kako biste bili sigurni da izgledate dobro? Sa čime se suočavate svakog proleća, leta?


SADA je vreme da pripremite svoje telo za letnji odmor, sezonu kupanja i sunčanja kako biste u tome maksimalno uživali.


A leto se brzo bliži!

Kada biste sada krenuli da trenirate tri puta nedeljno, na leto biste uz mnogo manje muka imali daleko bolje i vidljivije rezultate, nego da dva meseca pred leto trenirate i po par sati dnevno! Kao što znate, mišićima i ishrani potrebni su vreme i kontinuitet. A paralelno sa tim ćete steći i naviku koja će vam doneti dugoročni uspeh.


Donesite zdrave izbore. Započnite novi program vežbanja ili samo prošetajte. Uradite nešto aktivno. Jedite bolje, ne morate započinjati neku “modernu” ishranu, samo počnite s izbjegavanjem prerađene i pržene hrane.


Neka vam fokus ovog  leta bude na iskustvima, avanturama, lepim događajima a ne stalna briga o tome kako izgledate.

Ako želite lepo telo čak i pre početka letnje sezone, kontaktirajte nas već danas.